Slovenski trg 6, 4000 Kranj GSM: 040 377 316 champ.kranj@gmail.com PON-NED: 6.00-22.00
gibalne urice ikona png Ikona vesla košarka plezanje za otroke stran ikona png joga za otorke košarka za mlade rojstni dan za otroke vadbe za odrasle masaze za odrasle

Superduper poletno počitniško varstvo

Skozi različne programe razvijamo fizične in umske sposobnosti, krepimo pa tudi socialne veščine, ki otrokom koristijo predvsem v kasnejšem obdobju v življenju. Aktivnosti so za otroke poučne in zabavne, vodijo pa jih animatorji in vaditelji, ki so športno in pedagoško izobraženi za delo z otroki.
V času počitnic ponavadi starši izkoristite vse možnosti za varstvo otrok, a verjetno bi si želeli otroku ponuditi tudi kakovostno preživljanje prostega časa, ki ga imajo med počitnicami kar nekaj. Velikokrat se dogodi, da zaradi vaše obremenjenosti pride do prekomernega sedenja otrok doma in uporabe elektronskih naprav. Za vas smo pripravili poseben počitniški program, ki bo otrokom omogočil aktivno in zabavno dopoldne v času počitnic.

 


PREDSTAVITEV POČITNIŠKEGA PROGRAMA SUPER DUPER


 

Aktualno dogajanje

  • Hitri ZVONEc - Tekmovanje v metanju trojk

    Kmalu bo leto dni od kar je oče Zvone izgubil bitko z boleznijo, to je oče našega Roka. Ker je več kot 10 let skrbel za turnir na Drulovki in pomagal pri tem, da smo otroci in mladi imeli dogajanje, je korektno, da mu posvetimo en dan v letu v športu, ki ga je imel najraje!
 avtotehna vis champ  rowenta champ  tesla champ  liv champ

Kako do Champ centra športa?