Slovenski trg 6, 4000 Kranj GSM: 040 377 316 champ.kranj@gmail.com PON-NED: 6.00-22.00
gibalne urice ikona png Ikona vesla košarka plezanje za otroke stran ikona png joga za otorke košarka za mlade rojstni dan za otroke vadbe za odrasle masaze za odrasle

AKTIVNE POLETNE POČITNICE V CHAMP-u

Konec šolskega leta se zelo hitro približuje, s tem pa tudi Champ-ove aktivne poletne počitnice za šolarje 1. triade. Želja je, da bi bil del programa izveden zunaj, v naravi, zato upamo, da nam bo vreme naklonjeno. Sprehodili se bomo po starem Kranju, raziskovali kotičke kanjona Kokre ter iskali skriti zaklad. Na bolj oddaljene destinacije se bomo odpravili z minibusom ali vlakom. Sicer pa se bodo aktivnosti dogajale v telovadnici, kjer se bodo otroci preizkusili in spoznali čimveč športnih aktivnosti, od spretnostnih poligonov, do igre med dvema ognjema, štafetnih iger ter iger z žogo. Poleg športnih aktivnosti v program seveda vključujemo tudi različne ustvarjalne delavnice, eksperimente, družabne igre in vsebine, kjer otroci predstavijo svoje talente. Dolgčas nam zagotovo ne bo, zato se nam pridružite, saj se prosta mesta hitro polnijo.
Mi se že veselimo :)

Prijavite se lahko na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na 040 377 316 (Rok).

Aktualno dogajanje

  • Hitri ZVONEc - Tekmovanje v metanju trojk

    Kmalu bo leto dni od kar je oče Zvone izgubil bitko z boleznijo, to je oče našega Roka. Ker je več kot 10 let skrbel za turnir na Drulovki in pomagal pri tem, da smo otroci in mladi imeli dogajanje, je korektno, da mu posvetimo en dan v letu v športu, ki ga je imel najraje!
 avtotehna vis champ  rowenta champ  tesla champ  liv champ

Kako do Champ centra športa?