Slovenski trg 6, 4000 Kranj GSM: 040 377 316 champ.kranj@gmail.com PON-NED: 6.00-22.00
gibalne urice ikona png Ikona vesla košarka plezanje za otroke stran ikona png košarka za mlade rojstni dan za otroke vadbe za odrasle

Hitri ZVONEc - Tekmovanje v metanju trojk

 
18. decembra bomo od 9.00 - 14.00 organizirali metanje trojk - 👉Hitri ZVONEc!👈 Trojke so bile Zvonetovo najmočnejše orožje v košarki, zato je vedno tekmoval v metanju trojk!
 
🤝Skupaj s podjetjem Priporocam.si bomo organizirali v Champ - center športa (klikni follow tudi na IG) tekmovanje v metanju trojk!
Vsak igralec z eno žogo meče trojke. Začne pod košem, šteje se koliko je zadetih trojk. Po vsakem metu igralec sam pobere svojo žogo, steče na trojko in vrže novo,...
 
🏀Kvalifikacije:
Čas metanja: 56 sekund
V finale se uvrstijo 4 najboljši po številu zadetih metov in 26 na lestvici!
 
🏆Finale:
Čas metanja: 221,2 sekund
 
(vse številke so bile del življenja Zvoneta, zato so tudi vključene v tekmovanje)
🔥Prijavnina znaša 5 € na osebo za kvalifikacije! Vsaka oseba lahko tudi večkrat meče v kvalifikacijah!
Prijave zbiramo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. (pošljite ime in priimek, gsm) Mi vas bomo obvestili o uri vašega termina metanja v kvalifikacijah.
 
* Obvezen PCT pogoj za tekmovanje!
hitri zvonec 2021
 

Aktualno dogajanje

  • Hitri ZVONEc - Tekmovanje v metanju trojk

    Kmalu bo leto dni od kar je oče Zvone izgubil bitko z boleznijo, to je oče našega Roka. Ker je več kot 10 let skrbel za turnir na Drulovki in pomagal pri tem, da smo otroci in mladi imeli dogajanje, je korektno, da mu posvetimo en dan v letu v športu, ki ga je imel najraje!
 avtotehna vis champ  rowenta champ  tesla champ  liv champ

Kako do Champ centra športa?