Slovenski trg 6, 4000 Kranj GSM: 040 377 316 champ.kranj@gmail.com PON-NED: 6.00-22.00
gibalne urice ikona png Ikona vesla košarka plezanje za otroke stran ikona png joga za otorke košarka za mlade rojstni dan za otroke vadbe za odrasle masaze za odrasle

MIGITLON RAZPIS ZA BREZPLAČNE VADBE

Odpiramo prijave za brezplačne otroške urice. Otrokom bomo poleg brezplačnih celoletnih športnih uric podarili tudi majico in hlače za vadbo. 

Desetim otrokom med 6. in 8. letom starosti bomo omogočili vse zgoraj našteto. Termin vadb bo ob sobotah od 8.30-9.30. Naša želja je, da so urice dostopne vsem socialno ogroženim otrokom, ki jih bomo izbrali v projekt.

Prosimo vas, da nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. pošljete vašo zgodbo, vaše osnovne podatke in podatke otroka. Mi vas bomo v najkrajšem možnem času kontaktirali in se bomo dogovorili za enoletno brezplačno vadbo. Vsi podatki so zaupni in ne bodo nikjer objavljeni!

Aktualno dogajanje

  • Hitri ZVONEc - Tekmovanje v metanju trojk

    Kmalu bo leto dni od kar je oče Zvone izgubil bitko z boleznijo, to je oče našega Roka. Ker je več kot 10 let skrbel za turnir na Drulovki in pomagal pri tem, da smo otroci in mladi imeli dogajanje, je korektno, da mu posvetimo en dan v letu v športu, ki ga je imel najraje!
 avtotehna vis champ  rowenta champ  tesla champ  liv champ