Slovenski trg 6, 4000 Kranj GSM: 040 377 316 champ.kranj@gmail.com PON-NED: 6.00-22.00

OTROŠKE GIBALNE URICE

Gibanje je biološka potreba vsakega otroka, ki poleg tega, da krepi telo, pozitivno vpliva tudi na otrokov intelektualni, psiho-socialni in duševni razvoj. V predšolskem obdobju se razvije kar 70 odstotkov možganskih povezav, gibalna stimulacija pa nedvomno vpliva na intelektualne funkcije otrok.

Cilj Champ centra je krepitev otrokove samozavesti skozi premagovanje gibalnih izzivov, prilagojenih otrokovi starosti in specifikam. Skupine združujejo največ 12 otrok, kar nam omogoča, da se resnično posvetimo vsakemu radovednežu posebej, obenem pa otroci tkejo pomembne socialne vezi s svojimi vrstniki in se neznansko zabavajo.

Prvi program je namenjen otrokom, starim 3 in 4 leta, kjer bodo otroci spoznavali osnove športa, atletike in gimnastike, ter tako skozi igro prišli do novih športnih vrlin.

Drugi program bo za otroke, stare 4 in 5 let, kjer bodo otroci poleg osnov spoznavali še različne športe kot so ples, košarka, nogomet, karate, tenis, odbojka, ...

Za otroke bomo organizirali tudi različne aktivnosti, sankanje, plavanje, rolanje, ... Pridružite se najbolj zabavnim otroškim gibalnim uricam v Kranju in svojega otroka prijavite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Urnik skupin:

Otroci 3. - 4. leta (Skupina 1) - vpisujemo
Petek: 16.30 - 17.30

*maksimalno 12 otrok


Otroci 4. - 5. leta (Skupina 3) - vpisujemo
Torek: 15.30 - 16.30

*maksimalno 12 otrok

Gibalne urice otroci lahko obiskujejo enkrat ali dvakrat tedensko.

 slika GU