Slovenski trg 6, 4000 Kranj GSM: 040 377 316 champ.kranj@gmail.com PON-NED: 6.00-22.00
gibalne urice ikona png Ikona vesla košarka plezanje za otroke stran ikona png košarka za mlade rojstni dan za otroke vadbe za odrasle

DOBRODELNI MIGITLON

Gre za projekt, s katerim zbiramo sredstva za nakup sodobnih rekvizitov in delovanje otroških športnih programov kot so Vesela košarka, gibalne urice, otroška joga ter plezanje. 30% sredstev pa bo namenjeno tudi v dobrodelne namene, za socialno ogrožene družine, ki jim bomo omogočili plačilo življenjskih stroškov (šola, ogrevanje,…).

Kako lahko sodelujete?
V sklopu tega projekta bomo med 18. in 24. decembrom izvedli srečolov za vse vas. Na recepciji centra Champ boste v tem času lahko kupili srečke in sicer je cena 1 srečke 3€, 2 srečki vas bosta stali 5€. Z nakupom srečke boste tako sodelovali v žrebanju za praktične nagrade in hkrati prispevali k dobrodelnosti. Pozor! Vsaka srečka je dobitna!

Leta 2020 je bil projekt Migitlon izredno dobro sprejet, saj smo kar 31 otrokom plačali celoletne vadnine za športne treninge.

Naj bo tudi letošnji Migitlon kar se da uspešen, da bomo pomoči potrebnim pričarali lepe praznike. Naredimo to skupaj :)
Informacije na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 040 377 316 (Rok).

Zahvaljujemo se vsem podpornikom in donatorjem, ki so prispevali nagrade, s katerimi bomo razveselili otroke, dekleta, fante, dame in gospode.
- Garderoba.si
- Dobrote Metka
- Medis-M
- Založba Primus
- La Popsi
- Osem
- Fitnesshop.si
- Promocijska darila WTP
- AGROSLOVEN d.o.o.
- ODEJA
- GAJCOM STORITVE TEHNIKA
- NELIPOT
- Žehta na žeton Kranj
- Svet gorenjskih sindikatov
- URH
- Arc - Erdinger & Oshee
- Vitaminwell
- OUTFIT7 - Talking Tom
- 2mobile d. o. o.
- Bilban
- Sufle

Aktualno dogajanje

  • Hitri ZVONEc - Tekmovanje v metanju trojk

    Kmalu bo leto dni od kar je oče Zvone izgubil bitko z boleznijo, to je oče našega Roka. Ker je več kot 10 let skrbel za turnir na Drulovki in pomagal pri tem, da smo otroci in mladi imeli dogajanje, je korektno, da mu posvetimo en dan v letu v športu, ki ga je imel najraje!
 avtotehna vis champ  rowenta champ  tesla champ  liv champ