Slovenski trg 6, 4000 Kranj GSM: 040 377 316 champ.kranj@gmail.com PON-NED: 6.00-22.00
gibalne urice ikona png Ikona vesla košarka plezanje za otroke stran ikona png joga za otorke košarka za mlade rojstni dan za otroke vadbe za odrasle

ZAČENJAMO Z VADBAMI V NOVI SEZONI 2021/22

Tiste, ki vam je na kožo pisana bolj energična, plesno obarvana aerobika, bo Zumba prava izbira. Družile se bomo ob torkih, od 19:00 do 20:00.

Ženske, ki bi se želele naučiti osnov boksa v kombinaciji s kardio treningom, vabljene na Boxing za ženske. Potile se bomo 2x na teden in sicer ob torkih ter četrtkih od 18:00 do 19:00.

Če imate raje bolj umirjeno vadbo, toplo vabljene na Pilates, kjer boste delale na optimizaciji telesne drže, aktivaciji stabilizacijskih mišic in povečanju gibljivosti telesa. Na voljo je večerni pilates, ki bo potekal ob torkih in četrtkih od 19:00 do 20:00.

Po napornem dnevu je potrebno telo sprostiti in pripraviti na počitek in najboljša vadba za združitev telesa, uma in duha je zagotovo Joga. Za ženske in moške, za mlade in malo starejše smo pripravili Hata flow jogo, ki bo na urniku ob torkih, od 20:00 do 21:00.

Pridružite se nam v Champu. Mi vam zagotovimo vrhunske vaditelje, prijeten prostor ter dobro družbo, vi pa prinesite svojo dobro voljo. Prijavite se na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..
Se vidimo!

Aktualno dogajanje

  • Hitri ZVONEc - Tekmovanje v metanju trojk

    Kmalu bo leto dni od kar je oče Zvone izgubil bitko z boleznijo, to je oče našega Roka. Ker je več kot 10 let skrbel za turnir na Drulovki in pomagal pri tem, da smo otroci in mladi imeli dogajanje, je korektno, da mu posvetimo en dan v letu v športu, ki ga je imel najraje!
 avtotehna vis champ  rowenta champ  tesla champ  liv champ