Slovenski trg 6, 4000 Kranj GSM: 040 377 316 champ.kranj@gmail.com PON-NED: 6.00-22.00
gibalne urice ikona png Ikona vesla košarka plezanje za otroke stran ikona png košarka za mlade rojstni dan za otroke vadbe za odrasle

Gibalne urice za otroke

Otroci obožujejo gibanje, kar dokazuje velik vpis na Champove gibalne urice za najmlajše radovedneže. Cilj Champ centra je krepitev otrokove samozavesti skozi premagovanje gibalnih izzivov, prilagojenih otrokovi starosti in specifikam. Skupine združujejo največ 12 otrok, kar nam omogoča, da se resnično posvetimo vsakemu radovednežu posebej, obenem pa otroci tkejo pomembne socialne vezi s svojimi vrstniki in se neznansko zabavajo.

Na začetku sezone smo oblikovali dve skupini, ki sta bili kmalu polni, zato zdaj dodajamo nov termin, na katerem se nam lahko pridružijo tudi vaši malčki.

Otroci 4. - 5. leta (Skupina 3) - vpisujemo*
Torek: 15.30 - 16.30

*maksimalno 12 otrok

Gibalne urice otroci lahko obiskujejo enkrat ali dvakrat tedensko.

V programu bodo malčki spoznavali osnove športa, atletike in gimnastike, ter tako skozi igro prišli do novih športnih vrlin.

Otroci, stari 4 in 5 let, pa bodo otroci poleg osnov gibanja spoznavali še različne športe kot so ples, košarka, nogomet, karate, tenis, odbojka, ... Za otroke bomo organizirali tudi različne aktivnosti, sankanje, plavanje, rolanje, ...

Pridružite se najbolj zabavnim otroškim gibalnim uricam v Kranju in svojega otroka prijavite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

slika GU

 

 

Aktualno dogajanje

 avtotehna vis champ  rowenta champ  tesla champ  liv champ

Kako do Champ centra športa?