Slovenski trg 6, 4000 Kranj GSM: 040 377 316 champ.kranj@gmail.com PON-NED: 6.00-22.00
gibalne urice ikona png Ikona vesla košarka plezanje za otroke stran ikona png košarka za mlade rojstni dan za otroke vadbe za odrasle

1. IZMENA CHAMPOVIH POČITNIC: POČITNIŠKI TEDEN, KI GA NE BOMO POZABILI

PETEK

Petkov se navadno veselimo, ker za njimi vedno pride vikend, tokrat pa smo pri zajtrku ugotavljali, da imamo pravzaprav mešane občutke, saj je to zadnji dan Champovih počitnic. Ko pa sta naši animatorki Ajda in Eva povedali, kakšn dan nas čaka, smo se navdušeno zapodili v telovadnico. Vse športne igre, ki smo jih pridno igrali tekom celotnega tedna, nismo trenirali zaman, saj so bile na sporedu Champove Olimpijske igre. Pomerili smo se v 4 disciplinah in sicer v košarki, nogometu, igri med dvema ognjema ter štafetnih igrah. Skupni seštevek vseh disciplin je dal končnega zmagovalca. Na najvišjo stopničko je stopila ekipa VESELA SKUPINA, drugo mesto je zasedla ekipa z zelo posrečenim imenom SKORAJ NAJBOLJŠI, bronasto medaljo pa so si priigrali CARJI MED CARJI. Tolažilno nagrado za 4. mesto si je prislužila ekipa ZVEZDA, ki pa je bila hkrati najbolj borbena ekipa. Ampak resnični Zmagovalci smo bili pa prav vsi!

Nad počitnicami smo bili zelo navdušeni. Med seboj smo stkali nove, prijateljske vezi, zato se nas je polovica odločila, da našega druženja še ne bo konec in se bomo počitnic v Champu udeležili tudi prihodnji teden.

*Pridruži se nam tudi ti in pripelji še svojega prijatelja/ico. Prosti termini so še 19.7. - 23.7., 2.8. - 6.8., 9.8. - 13.8., 16.8. - 20.8. Prijave na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Foto utrinke si lahko pogledate na FB champovi strani https://www.facebook.com/champ.center.sporta


ČETRTEK

Na četrtkovem zajtrku smo klepetali o tem, kako dobro smo spali. Vsi smo si bili enotni in si priznali, da so nas torkove in sredine aktivnosti pošteno utrudile. Ko smo pozajtrkovali, smo se odpravili na sprehod po starem mestnem jedru Kranja, do igrišča na Pungartu. Na igralih smo se dodobra razgibali, najbolj zabavno je bilo na gugalnici in na vrtiljaku. Nato smo odšli na zaslužen sladoled, dopoldne pa smo nadaljevali v kulturno – umetniškem razpoloženju, v gledališču Krice Krace smo si namreč ogledali lutkovno predstavo Grdi raček. Bilo je izredno zanimivo, po predstavi so nam pokazali kako nastanejo lutke, kako se z lutkami rokuje, nato pa smo jih preizkusili še sami.

Ko smo vstopili v Champa, je zadišalo po kosilu - vsi smo v en glas zaklicali: Pica je kraljica. Po kosilu smo imeli na programu čisto tapravo evrovizijo, Champovo Evrovizijo. Razdelili smo se v skupine in duete, vsaka ekipa si je izbrala državo, ki jo bo zastopala, narisala zastavo ter si izbrala pesem. Vsaka država je izvedla svoj plesno-pevski nastop, nato pa je sledilo točkovanje. Največ točk je prejela Srbija, nekaj manj Hrvaška, tretja je bila Rusija, četrte ZDA in peta Anglija. Ampak zmagovalci smo bili pa prav vsi. O tem se lahko prepričate v galeriji fotografij in videov na Champovi FB strani.
https://www.facebook.com/champ.center.sporta
Polni novih, krasnih impresij se že zelo veselimo jutrišnjega dne.

 

 * Vabljeni, da se nam pridružite tudi vi, nekaj terminov je še na voljo: 19.7. - 23.7, 2.8. - 6.8., 9.8 - 13.8., 16.8 - 20.8.
Prijave na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.


SREDA

Torkov aktiven dan je bil glavna tema pogovora na skupnem zajtrku. Med seboj smo delili vtise, saj smo danes zamenjali aktivnosti: ekipa, ki je bila včeraj na bazenu, se je danes prepustila adrenalinskemu izzivu, medtem ko je odšla B-ekipa čofotat na bazen. Norčije v bazenu so nas precej zdelale, zato smo si vmes privoščili pavzo in odkartali nekaj partijbenke. V pustolovskem parku pa smo se spustili po zip line-u, plezali po lestvi, hodili po sodih, izmeničnih deskah in premikajočem mostu, spopadli smo se s pajkovo mrežo, gugalnico, se preizkusili v hoji po vrvi (slackline), skakali skozi luknje v deskah, se izmikali bojam in boksarskim vrečam.
Z vrha Straže nazaj do Bleda, smo se peljali s sedežnico in občudovali krasen razgled, ki je bil dodana vrednost celotni pustolovščini. Prijetno utrujeni in navdušeni nad dopoldnevom smo se vrnili v Champa, kjer nas je pričakalo tipično poletno kosilo – žar plošča. Ko smo se najedli, smo se udobno namestili v kavč in se izjemno zabavali ob gledanju slovenske filmske klasike To so gadi. Po filmu je sledila še ura košarke, kjer smo usvajali osnovne prvine te čudovite igre, ki jo izjemno radi spremljamo tudi po TV, sploh ko navijamo za slovensko košarkarsko reprezentanco. Dan smo zaključili prijetno utrujeni. Ampak do novih dogodivščin, ki jih prinaša jutrišnji dan, si bomo že nabrali novih moči.
 

20210707 093345

Za ogled še več fotografij in videov vas vabimo na naš FB profil https://www.facebook.com/champ.center.sporta/photos_by


TOREK

Nov dan, nove dogodivščine in nove impresije. Ker smo se prvi dan počitnic že kar dobro spoznali, smo pri zajtrkovanju že veselo klepetali in izmenjevali vtise včerajšnjega dne. Po zajtrku nas je čakalo aktivno dopoldne. Razdelili smo se v 2 skupini: prva skupinica je odšla na bazen, drugo skupinico pa je čakal adrenalinski izziv v pustolovskem parku Straža nad Bledom. Bilo je noro, nepozabno, uživancija res na polno, fotke so dovolj zgovorne.
Plavanje in razigranost na bazenu ter akcija v adrenalinskem parku so nam pobrali kar precej energije, ki smo si jo povrnili z odlično rižotko. Po kosilu smo si privoščili zaslužen počitek v foteljih in ogled filma Poletje v školjki. Med nami sta 2 ljubiteljici tega filma, ki sta ga videli že vsaj 15-krat in pravita, da se ga nikoli ne naveličata. Glavni rekvizit zaključka dneva pa je bila nogometna žoga. Sestavili smo 2 mešani ekipi in odigrali pravo mini nogometno tekmo. Zmagovalci smo bili vsi.
Že odštevamo ure do jutrišnjega ponovnega druženja.

Nekaj fotoutrinkov si lahko pogledate na našem FB https://www.facebook.com/champ.center.sporta/photos_by

Pa smo zakorakali v prvi dan prve izmene naših prvih Champovih aktivnih počitnic za otroke.


PONEDELJEK

Ponedeljkovo dopoldne smo zaključili s kreativno delavnico - s stopljeno čokolado smo na papir ustvarjali unikatne kreacije, napise, raznorazne vzorce in podobe. Brez čokolade okoli ust seveda ni šlo. Nato pa smo se še dodobra razgibali v igri med dvema ognjema, kjer smo preizkusili svojo gibljivost ter natančnost pri metu žoge. Sledilo je zasluženo kosilo, testenine bolognese…  teknejo vedno in povsod. Po kosilu je sledila relaksacija - v udobnih foteljih smo gledali risanke, risali ter barvali pobarvanke, nekateri pa so imeli še dovolj energije in so raje igrali košarko. Ko smo pomalicali svoje čokoladne umetnine, ki so se ta čas hladile v hladilniku, je sledila še ura odbojke. Spoznali smo osnovna pravila igranja, nato pa imeli pravo tekmovanje.

Prvi dan je resnično zelo hitro minil, spoznali smo se med seboj, se odlično ujeli, tako da se veselimo druženja in aktivnosti, ki nas čakajo v nadaljevanju tedna.
Se vidimo jutri!

Slike si lahko pogledate na našem FB profilu https://www.facebook.com/champ.center.sporta/photos_by

 

 

 

 

 

 

Aktualno dogajanje

  • Hitri ZVONEc - Tekmovanje v metanju trojk

    Kmalu bo leto dni od kar je oče Zvone izgubil bitko z boleznijo, to je oče našega Roka. Ker je več kot 10 let skrbel za turnir na Drulovki in pomagal pri tem, da smo otroci in mladi imeli dogajanje, je korektno, da mu posvetimo en dan v letu v športu, ki ga je imel najraje!
 avtotehna vis champ  rowenta champ  tesla champ  liv champ

Kako do Champ centra športa?