Slovenski trg 6, 4000 Kranj GSM: 040 377 316 champ.kranj@gmail.com PON-NED: 6.00-22.00

3 NA 3 POLETNI TURNIR CHAMP

5 ekip mladincev, se je potilo v dopoldanskem času. Zmagovalki skupin sta se uvrstili v polfinale, ostale 3 ekipe pa so se za zadnje prosto mesto v polfinalu pomerile v repasažu. Prvi polfinale med ekipama Kavbojci in Indijanci so gladko dobili slednji z rezultatom 4:15. Tudi druga polfinalna tekma je bila precej neizenačena, saj je Vzajemna premagala Avtotehno Vis kar s 15:2. Je bila pa zato toliko bolj napeta tekma za 3.mesto med Kavbojci in Avtotehno Vis. Do zadnje minute je bilo izenačeno, nato pa je nekaj več znanja in izkušenj uveljavila ekipa Avtotehne Vis ter zmagala s 3 točkami prednosti. Finale med Indijanci in Vzajemno je postreglo z nekaj izjemnimi in atraktivnimi potezami, borba do zadnjih atomov moči pa je nekaj več sreče prinesla Indijancem. Končni rezultat je bil 16:11. 
V popoldanskem času pa so med seboj moči merili še člani. Prijavljenih je bilo 8 ekip, ki so se sprva pomerili v kvalifikacijskih skupinah A in B. Tekme, sploh v skulini B so bile izredno izenačene, tako da se je po skupinskem delu v skupini B oblikoval krog 3 ekip z enakim številom točk. Zaradi boljše razlike v koših sta si mesto v polfinalu zagotovili ekipi Laganini in Who is next. Slednji so po dramatični borbi za finale premagali ekilo Iskra Kranj z rezultatom 15:12. Ekipa Oksee pa je precej bolj suvereno premagala Laganini, semafor je na koncu pokazal 15:8. Z enakim rezultatom se je končala tudi tekma za 1.mesto, kjer so Oksee prikazali  predstavo na turnirju in s čvrsto obrambo ter učinkovitim napadom prenajboljšomagali ekipo Who is next. 3.mesto so osvojili igralci Iskre Kranj.
Turnirja sta bila odlično izpeljana, udeleženci pa prepoteni in zelo zadovoljni.
Fotogalerijo si lahko ogledate na naši FB strani 

* Posebna zahvala vsem sponzorjem, ki so pripomogli k izvedbi turnirja in poskrbeli za bogat nagradni sklad: Kranjska Gora, Avtotehna Vis, Plezarna in Cineplexx.

 

Kako do Champ centra športa?