Slovenski trg 6, 4000 Kranj GSM: 040 377 316 champ.kranj@gmail.com PON-NED: 6.00-22.00
gibalne urice ikona png Ikona vesla košarka plezanje za otroke stran ikona png joga za otorke košarka za mlade rojstni dan za otroke vadbe za odrasle masaze za odrasle

Kontakti

ŠPORTNI CENTER CHAMP
Prvi otroški športni center v Sloveniji je nastal z željo, da bi otrokom na enem mestu ponudili zanimive programe in dobre animatorje ter da bi skozi igro in šport uživali v gibanju in druženju.
Programi se bodo izvajali v treh različnih delih. Na voljo sta telovadnica Play Champ v izmeri 12 × 14 m in večnamenska dvorana Gold Champ v izmeri 8 × 8 m. Poleg omenjenega imajo otroci do 6. leta na voljo tudi OTI Champ, kjer bo postavljen poseben poligon za otroke.
Glavni namen centra je tudi, da vsem uporabnikom predstavimo pomembnost primernega ogrevanja in priprave na šport ter s tem zmanjšamo možnost za poškodbe!
V središču Kranja (nekdanji kino Storžič, vhod nasproti AJPES-a) ste tako na gibanje in druženje vabljeni otroci, starši in ostali športniki po duši, ki bi radi naredili nekaj dobrega za svoje zdravje in telo!
Se vidimo v CHAMPU v Kranju!

Naslov: Slovenski trg 6 (vhod nasproti občine, AJPES-a)

Elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Telefon za informacije: 040 377 316 (Rok)

 

Aktualno dogajanje

  • Hitri ZVONEc - Tekmovanje v metanju trojk

    Kmalu bo leto dni od kar je oče Zvone izgubil bitko z boleznijo, to je oče našega Roka. Ker je več kot 10 let skrbel za turnir na Drulovki in pomagal pri tem, da smo otroci in mladi imeli dogajanje, je korektno, da mu posvetimo en dan v letu v športu, ki ga je imel najraje!
 avtotehna vis champ  rowenta champ  tesla champ  liv champ

Kako do Champ centra športa?