Slovenski trg 6, 4000 Kranj GSM: 040 377 316 champ.kranj@gmail.com PON-NED: 6.00-22.00
gibalne urice ikona png Ikona vesla košarka plezanje za otroke stran ikona png košarka za mlade rojstni dan za otroke vadbe za odrasle

NAJEM PROSTORA

V športnem centru Champ sta za najem na voljo dva večja prostora. Za najem vseh prostorov v centru se podpiše pogodba o najemu. Vse prošnje za najem sprejemamo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..
Play Champ je dvorana v izmeri 12 × 14 m, v kateri se lahko igrajo košarka 3 na 3 ali 4 na 4, mali nogomet, odbojka in badminton. Poleg omenjenega se lahko izvajajo tudi različni programi in skupinske vadbe/treningi.


Gold Champ je večnamenska dvorana v izmeri 8 × 8 m. Dvorana je opremljena z ogledalom za skupinske vadbe in rekviziti, ki so primerni za izvajanje tovrstnih vadb.

Za več informacij pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

 

Aktualno dogajanje

  • Hitri ZVONEc - Tekmovanje v metanju trojk

    Kmalu bo leto dni od kar je oče Zvone izgubil bitko z boleznijo, to je oče našega Roka. Ker je več kot 10 let skrbel za turnir na Drulovki in pomagal pri tem, da smo otroci in mladi imeli dogajanje, je korektno, da mu posvetimo en dan v letu v športu, ki ga je imel najraje!
 avtotehna vis champ  rowenta champ  tesla champ  liv champ

Kako do Champ centra športa?