Slovenski trg 6, 4000 Kranj GSM: 040 377 316 champ.kranj@gmail.com PON-NED: 6.00-22.00

Program za prave moške - Resnično jaz

Program Jaz resnično migam, ki ga je pripravilo društvo Resnično jaz, je namenjen vsem, ki imajo težave s prekomerno telesno težo ali so dlje časa športno neaktivni in imajo težave z gibanjem.

Vadba v skupini je zagotovo lažja, poskrbljeno pa je tudi za prehransko svetovanje in osebni pogovor. 

Premalokrat se zavedamo, da imajo probleme s samozavestjo in prekomerno težo tudi moški. Tudi zanje smo zato ustanovili skupino, ki se ji lahko pridružijo moški stari med 20 in 70 let.

Treningi bodo potekali dvakrat tedensko, pod vodstvom kineziologa Blaža Hudobivnika. Poskrbeli bomo, da bodo treningi prilagojeni skupini, zanimivi in da po njih ne bo manjkalo niti druženja.

champ desci   resnično jaz moški

 

 

 

 

   

 

 

Skupina je mešana in dostopna vsem, tudi najstnikom. Glavno vodilo programa Jaz resnično migam je, da k miganju spodbudimo vse, ki ne vidijo rešitve, da spoznajo, da kljub prekomerni telesni teži lahko naredijo nekaj zase in da ni najpomembnejši izgled, ampak naše počutje.

Treningi potekajo v športni dvorani Champ v Kranju, nasproti Mestne občine Kranj. Prostor je prijeten, zaseben, zato ni razloga za skrb, da vas kdo opazuje kako telovadite in ocenjuje kako izgledate. Je le prostor z dobro energijo, kjer se lahko sprostite, povežete in naredite nekaj zase.

URNIK VADB:

  • PONEDELJEK 20:00 - 21:00
  • ČETRTEK 20:00 - 21:00

Vabljeni k vpisu preko Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

vadba za desce 1