Slovenski trg 6, 4000 Kranj GSM: 040 377 316 champ.kranj@gmail.com PON-NED: 6.00-22.00
gibalne urice ikona png Ikona vesla košarka plezanje za otroke stran ikona png košarka za mlade rojstni dan za otroke vadbe za odrasle

OBNOVA KOŠARKARSKEGA IGRIŠČA VESELA KOŠARKA JAKA BLAŽIČ V ČIRČAH

Projekt Vesela košarka Jaka Blažič poteka za vse otroke od 6. – 12. leta starosti v Champ centru v Kranju. Otroci se poleg košarke učijo medsebojnega sodelovanja, se zabavajo in so del zanimivih, raznovrstnih aktivnosti tudi izven igrišča.
Poleg samih treningov je cilj projekta ponuditi mladim dobre pogoje za igranje košarke. Del tega predstavlja tudi obnova košarkarskih igrišč. Vsako leto bomo namreč obnovili eno od košarkarskih igrišč, kjer bo potekal projekt Vesela košarka Jaka Blažič.
Lokacija v Čirčah je bila izbrana na podlagi celoletnega zbiranja točk za naj lokacijo v Kranju. Kategorije, v katerih so se delile točke, so bile sledeče: število otrok iz okolice igrišča, udeležba na treningih in Facebook glasovanje vseh podpornikov projekta. Najvišje skupno število točk je dosegla lokacija Čirče, ki je bila tako izbrana za naj lokacijo za obnovo igrišča.

Izjava Jake Blažiča: “Lepo je bilo videti toliko otrok na igrišču. S tem projektom želimo vsem otrokom in mladim omogočiti kvalitetne pogoje tako za igranje košarke kot za druženje. Hvala vsem podpornikom za sodelovanje pri obnovi igrišča v Čirčah.”

Velika zahvala vsem, ki so sodelovali pri obnovi košarkarskega igrišča Vesela košarka Jaka Blažič: Mestna občina Kranj, Krajevna skupnost Čirče, Iskratel, Vitaminwell, Firax, Bilban, Avtotehna Vis, Champ center športa.

Več o Veseli košarki najdete na Vesela košarka JAKA BLAŽIČ v Champu (champ-center.si)

FOTO: Nina Premk

Aktualno dogajanje

  • Hitri ZVONEc - Tekmovanje v metanju trojk

    Kmalu bo leto dni od kar je oče Zvone izgubil bitko z boleznijo, to je oče našega Roka. Ker je več kot 10 let skrbel za turnir na Drulovki in pomagal pri tem, da smo otroci in mladi imeli dogajanje, je korektno, da mu posvetimo en dan v letu v športu, ki ga je imel najraje!
 avtotehna vis champ  rowenta champ  tesla champ  liv champ